terapi

Terapi

Mange mennesker vil i løbet af deres liv stå overfor udfordringer eller oplevelser, som de har brug for og gavn af at tale om med en psykolog. Der kan være mange forskellige grunde hertil – livsmæssige forandringer som sygdom, tab, brud i relationer, ulykker eller mere generelle oplevelser af tristhed, stress, lavt selvværd eller lignende. I Brückner Praksis har vi erfaring med at hjælpe mennesker med en lang række forskellige udfordringer. 

Samtaler hos os tager udgangspunkt i det, der føles meningsfuldt for dig. Vi finder det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi kan hjælpe dig med at arbejde med de ting, der fylder i dit liv. Du vil blive mødt åbent, nærværende og forstående samt med en nysgerrighed overfor det, du kommer med. På baggrund af dette håber vi, at psykologen kan hjælpe dig med at forstå og håndtere de udfordringer, du står overfor i dit liv.

Hvem kan søge hjælp hos os?

Vi tilbyder terapi til unge og voksne over 13 år. 

Vi tilbyder samtale forløb til private, der har brug for en dygtig og kompetent psykolog. Vi har ikke ydernummer, og du kan derfor ikke bruge os med en henvisning fra din egen læge. Det betyder, at du derfor heller ikke behøver at tale med din læge, for at få en tid hos os. Du kan bare selv tage kontakt.  

Vi tager desuden imod henvisninger til terapi fra kommunen eller andre instanser. 

Hvad fokus kan være

Vores dygtige og kompetente psykologer har erfaring med at arbejde med mange forskellige udfordringer og problemstillinger. Herunder behandling af psykiske lidelser som angst, depression, spiseforstyrrelser og ADHD samt selvværdsproblematikker, svære opvækstvilkår, udfordringer i relationer, præstationspres og stress. Vi specialiserer os desuden indenfor behandling af forskellige typer af traumer – herunder både enkeltstående traumer, specifikke choktraumer og komplekse barndomstraumer. 

Du kan læse om vores psykologer her for at få en fornemmelse af, hvem der ville være det bedste match til dig og den problematik, du ønsker at arbejde med. Alternativt er du velkommen til at kontakte os og fortælle os om dig selv og dine behov, så kan vi hjælpe dig med at vælge den psykolog, vi tænker matcher bedst eller har den første ledige tid. 

Vores tilgang

Din første kontakt vil være med vores sekretær, som indhenter de oplysninger, vi har brug for fra dig. Herefter vil vi sammen i klinikken finde vores bud på, hvem der kunne være den bedste psykolog for dig. Hvis du har et ønske til en bestemt psykolog, er du også meget velkommen til at skrive det, når du kontakter klinikken.

Du vil herefter blive kontaktet med forslag til tider til den indledende samtale. Vi giver dig altid en tid hurtigst muligt og tilstræber en ventetid på maks. én måned.

Den første samtale med psykologen vil have fokus på at undersøge de udfordringer eller problemer, som du står overfor og giver både dig og psykologen mulighed for at mærke, om du har fundet den rette til at hjælpe dig. I vil desuden tale om dine håb og drømme for forløbet, som I arbejder med i de efterfølgende samtaler. Der vil undervejs i forløbet være mulighed for at inddrage pårørende, hvis det er relevant.

Der er ikke en afgrænset tidsramme for, hvor længe et terapiforløb hos os kan vare. Du vil løbende tale med din psykolog om, hvordan forløbet går og om I arbejder i retning af dine drømme og håb, så I sammen kan vurdere, hvornår det er rigtigt at afslutte forløbet.

Kontakt os

13 + 9 =